6.12.2017

Resum de la primera presentació

Hola a tots!
Com ja sabeu, el dijous 8 vam realitzar la nostra primera presentació a la biblioteca Manuel Arranz. Encara que per complicacions tècniques no vam poder tenir els llibres allà, l'acte va ser un èxit i vam poder presentar el nostre treball.

Vam començar ensenyant el nostre booktrailer, elaborat per dues alumnes (la Bruna Torrent i la Irene Vicente). Després, vam presentar al Joan Méndez, autor de Un noi normal, que va el relat del llibre més votat per nosaltres.


La nostra convidada especial va ser la Laia Terrón, una de les directores del Laboratori de Lletres. Li vam fer una entrevista sobre el món de l'edició i la seva experiència en el sector. Al acabar, vam veure un Prezi fet per la Paula Lloreda on explicava el procés per fer el llibre.




L'acte va concloure amb una entrevista meva, sobre el blog, i en una ronda oberta de preguntes. També es van entregar uns pots de Nutella gegant a tres de les guanyadores del nostre Golden Ticket.

Si vau anar a la nostra presentació, us agraïm moltíssim la vostra assistència. I si no, no us preocupeu! Demà, dimarts 13, farem una altra presentació a la llibreria NoLlegiu.


Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada