5.24.2017

Balanç diari: del 15/6 fins al 24/05

Hola a tots! Tal com vam mencionar a les anteriors entrades, us portem el balanç diari de tot el que hem anat realitzant durant les sessions de classe. En aquest cas, veureu el que vam fer des de la setmana passada fins avui, dimecres 24 de maig.


El dilluns 15 van començar els TGPEs, inclòs el nostre. En la primera sessió, va venir el Xavi, propietari d´una llibreria que es diu No Llegiu, i ens va fer una xerrada sobre l'objectiu del TGPE i el món dels llibres en general. Després, amb tota la classe, vam decidir que el millor per aconseguir presentar el nostre llibre era dividir-nos en grups . D'allà van sorgir quatre comissions:

  • Comunicació, encarregada de difondre la publicitat per les xarxes socials.
  • Presentacions, encarregada d'escriure i plantejar les diferents presentacions.
  • Disseny, encarregada de dissenyar els cartells i la publicitat.
  • I seguiment, encarregada de gestionar els pressupostos i de seguir el progrés de les nostres feines.
Organitzant-nos, vam començar la nostra jornada.


El dimarts 16, tocava revisió de relats! Vam agafar els nostres iPads i amb una lectura minuciosa, vam mirar de detectar errors ortogràfics, de coherència... Alguns van defallir al veure la quantitat de faltes que tenien els seus contes, com el pobre desgraciat anònim que va dibuixar això de sota...


No hi ha res millor que fer una sortida de tant en tant per asserenar-se. I què millor que a una llibreria? El dimecres 17, vam anar a la llibreria No Llegiu. Però no us penseu que era per descansar! Durant tota la estona que vam estar allà no vam parar de bombardejar el Xavi, l'amo del local, amb preguntes variades. A part d'obtenir consells, també vam descobrir dades interessants que no coneixíem. Sabíeu que el local on hi ha la llibreria era abans una botiga de roba? I que a la planta de dalt, hi ha un piano on els clients poden tocar cançons?



Vam acabar la setmana treballant el dia dijous 18.


Per començar la setmana el dilluns 22, ens va visitar la Natalie, una experta en marquèting que ha treballat per a tot tipus de clients, fins i tot pel govern de Montenegro! Ens va assessorar amb la difusió de la publicitat i ens va explicar conceptes del món de la propaganda; el més important, l'estratègia. La seva xerrada ens va ajudar molt, especialment a l'equip de comunicació.



Ahir, dimarts 23, vam fer una altra vegada la revisió de relats, on per sort, ja no hi va haver tant drama. I avui, dimecres 24, hem seguit elaborant les presentacions, la difusió... I una idea molt original, els Golden Tickets. Aviat us revelarem què son... ;)


No oblideu de seguir-nos si voleu estar al dia de tot el que fem. Ens veiem en la pròxima entrada!

nollegiu.cat

Les nostres xarxes socials:
Twitter
Facebook
Instagram

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada